Τρόποι Πληρωμής

Πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής.

Έξοδα Αποστολής

  • Στα έξοδα αποστολής περιλαμβάνεται το κόστος προετοιμασίας και συσκευασίας.
  • Η χρέωση είναι 3.5 € (speedex) για όλη την Ελλάδα εκτός δυσπρόσιτων περιοχών ή για δέματα άνω των 2 κιλών.
  • Τα έξοδα αποστολής είναι ίδια για όλη την Ελλάδα(εκτός δυσπρόσιτων περιοχών), και ισχύουν για αγορές μέχρι 50€.
  • Για αγορές άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
  • Η Χρέωση μεταφορικών για δυσπρόσιτες περιοχές είναι 12.50€ και για δέματα άνω των 2 κιλών είναι 1 € για κάθε 1 κιλό παραπάνω των 2.

Στην περίπτωση των επιστροφών, το κόστος αποστολής επιβαρύνει την εταιρεία σε περίπτωση λάθους ή προβληματικού προϊόντος. Στην περίπτωση όμως, που μία παραγγελία αποσταλεί με τα προϊόντα που ζητήσατε, και επιστραφεί πίσω για αλλαγή κάποιου κωδικού το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη.

Τρόποι Πληρωμής

  • Mέσω αντικαταβολής
  • Απλό τραπεζικό έμβασμα/κατάθεση σε τράπεζα Alphabank.
  • Μέσω Paypal χωρίς έξοδα
  • Μέσω κάρτας χωρις έξοδα

Αντικαταβολή

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με την εταιρία Courier και μπορείτε να την επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμόΔεχόμαστε πληρωμές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ΑlphaBank. Είναι σημαντικό για την επίσπευση της αποστολής της παραγγελίας, κατά τη κατάθεση των χρημάτων στην αιτιολογία να αναφέρετε τον Αριθμό Παραγγελίας (σας έχει αποσταλεί με e-mail μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας) όπως επίσης και το ονοματεπώνυμό σας (Σε μεταφορά των χρημάτων απο άλλη τράπεζα ενδέχεται να υπάρξουν χρεώσεις συναλλαγής οι οποίες αφορούν αποκλειστικά τα διατραπεζικά έξοδα). Τα στοιχεία κατάθεσης είναι τα παρακάτω:

Τράπεζα Alphabank

Χατζηβασιλείου Βακόλα Στυλιανή
IBAN:GR1201401010101002002307082 Η διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει με την επιβεβαίωση της κατάθεσης. Για την αποφυγή προβλημάτων συνιστάται η προσοχή σας όσο αναφορά το τελικό ποσό της παραγγελίας σας. Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για την επιβολή χρεώσεων από τη τράπεζα για τη κατάθεση χρημάτων ή από λάθος κατάθεση (κατάθεση σε διαφορετικό λογαριασμό) και δεν έχει υποχρέωση αποστολής της παραγγελίας σε αυτή τη περίπτωση.

Πληρωμή με κάρτα

Μπορείτε να κάνετε απευθείας την πληρωμή σας με κάρτα χωρίς έξοδα.Μέτα απο την πληρωμή με την κ΄ρτα σας δεν χρειάζετε να κάνετε τίποτα άλλο και εμείς θα στείλουμε την παραγγελία σας!

Απόδειξη

Η εταιρία μας κατά την αποστολή της παραγγελίας εκδίδει απόδειξη και δελτίο αποστολής. Αν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας προσθέστε τα στοιχεία για την έκδοση στην καρτέλα και στα σχόλια στο κάτω μέρος της σελίδας ενημερώστε μας ότι επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου.ΦΠΑ

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%