Εμείς

Μετά από πολυετή εμπειρία στον χώρο της ονυχοπλαστικής, η αγάπη μας και το πάθος για τη ομορφιά, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε την εταιρεία μας Μystique! Η Μystique είναι μία ανερχόμενη δυναμική εταιρία που έχει θέσει ως κύριο στόχο της την άμεση ικανοποίηση των αναγκών του κάθε επαγγελματία. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών προϊόντα στις πιο προσιτές τιμές! Φροντίζουμε πάντα για τις άμεσες αποστολές των προϊόντων, τη συνεχή ενημέρωση των επαγγελματιών για μια μακροχρόνια συνεργασία!

Η Εταιρεία μας

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του μανικιούρ πεντικιούρ και στα  προϊόντα ονυχοπλαστικής! Εμείς και η ομάδα μας έχουμε έχει θέσει ως κύριο στόχο της την άμεση ικανοποίηση των αναγκών του κάθε επαγγελματία! Είμαστε πάντα δίπλα σας για να βρίσκουμε την καλύτερη ποιοτικά λύση στις καλύτερες τιμές τις αγοράς! Μπορείτε να προμηθεύεστε τα προϊόντα μας πανελλαδικά από τους αντιπροσώπους μας αλλά και κατευθείαν από εμάς! Δημιουργούμε συνεχώς νέες προσφορές που μπορείτε να ενημερώνεστε από την σελίδα μας στο facebook και στο instagram!!

 Ο Σκοπός μας

Η Μystique έχει ως στόχο να καλύψει όλες τις ανάγκες του κάθε τεχνίτη! Μετά από συνεχή αναζήτηση έχουμε καταφέρει να σας προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς και συνεχίζουμε! Ξεκινήστε το δρόμο προς την δημιουργία της ομορφιάς των νυχιών και εμείς θα είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε!